Hvorfor er plastgranulatoren produceret af PACKER energibesparende?

2021-08-04

To grunde til energibesparelse og strømbesparelse af plastgranulator

Detplast granulatorudstyr produceret af vores virksomhed er energibesparende og elbesparende og kan opfylde forskellige kunders behov for output.
Plastgranulatorens energibesparelse kan opdeles i to dele: den ene er strømdelen, og den anden er varmedelen.
1.Energibesparelse i strømdelen: De fleste af inverterne bruges. Den energibesparende metode er at beholde motorens resterende energi. For eksempel er motorens faktiske effekt 50Hz, og du behøver kun 30Hz i produktionen. Det er spildt; inverteren skal ændre motorens udgangseffekt for at opnå effekten af ​​energibesparelse.
2.Energibesparelse i opvarmningsdelen: Opvarmningsdelen anvender en elektromagnetisk varmelegeme, og energibesparelsesraten er omkring 30% -70% af den gammeldags modstandsspole.

Energy-saving plastic pelletizing machine


Sammenlignet med modstandsopvarmning har det elektromagnetiske varmelegeme så stor forskel på energibesparelse?

1.Det elektromagnetiske varmelegeme har et ekstra isoleringslag, som øger udnyttelsesgraden af ​​varmeenergi.
2.Det elektromagnetiske varmelegeme virker direkte på materialerøret for at varme, hvilket reducerer varmeoverførselsvarmetabet.
3.Opvarmningshastigheden af ​​det elektromagnetiske varmelegeme er hurtigere end en fjerdedel, hvilket reducerer opvarmningstiden.
4.Opvarmningshastigheden af ​​den elektromagnetiske varmelegeme er hurtig, produktionseffektiviteten er forbedret, og motoren er i en mættet tilstand, hvilket reducerer strømtabet forårsaget af høj effekt og lav efterspørgsel.
Ovenstående fire punkter er det elektromagnetiske varmelegeme, hvorfor kan spare energi op til 30%-70% på plastgranulatoren.


Hvorfor bliver der færre og færre små plastgranulatorer?

Da miljøbeskyttelseskravene bliver mere og mere stringente, er små plastgranulatorer nu meget sjældne på markedet.
De fleste af de tidligere små pelletizere producerede emissioner fra kulopvarmning, og plastiklugten, der blev produceret under opvarmningen, var også heftig. Besynderlige lugte kunne lugtes langvejs fra, hvilket påvirker den omgivende luftkvalitet.
Nu er den nye type plastgranulator produceret af vores virksomhed lavet ved elektromagnetisk opvarmning, og udstødningsgassen produceret under produktionen kan også elimineres af en røg-eliminator, som ikke producerer emissioner og ikke forårsager miljøforurening.

PACKER multifunktionelle og effektive røgfjernelsesmaskine bruges i forbindelse med affaldsplastgranulatoren, kombineret med standard røgopsamlingskabine og professionelle opsamlingsrør, og røgfjernelseshastigheden for røgfjernelsesmaskinen når mere end 98 %, hvilket realiserer en virkelig miljøvenlig venlig affald plast behandling. PACKER tre-element rensnings- og højeffektiv røgfjernelsesmaskine integrerer et hybridt røgfjernelsessystem til vandfjernelse, et vandringsvakuumrøgfjernelsessystem, et mikrofiltreringsrøgfjernelsessystem, et flertrins lugtfjernelsessystem og flere automatiske overvågnings- og kontrolsystemer . Det har røgfjernelse og dampfjernelse, deodorisering, støvfjernelse og partikelfjernelse. Med den kontinuerlige uddybning af nationale miljøbeskyttelsespolitikker er højeffektive røgfjernelsesmaskiner blevet nødvendigt udstyr til behandling af udstødningsgas til alle former for affaldsplastgranulatorer.

Kunder, der ønsker at investere i plast pelletizere, hvis du skal have en dybere forståelse af brugen eller driften af ​​udstyret, kan du komme til vores virksomhed for en inspektion på stedet eller ringe til en konsultation. Velkommen til dinbesøg!