Plastgranulatorfejl, fire fejl og løsninger

2021-06-03

Under langvarig brug afplastgranulator, fejl vil uundgåeligt forekomme. For årsagerne og reparationsordningerne for forskellige mangler fremsætter denne artikel nogle forslag til reference.


De almindelige fejl i plastpelleteringsmaskine inkluderer hovedsageligt følgende kategorier.

1.Motorens hovedmoment er for højt
2.Motorens hovedmoment er for lavt
3.Friktionskoblingen mislykkes
4.Granulatorskruen er defekt.


Årsagen til svigt i det primære motormoment er for høj:

Fejl i oliesmøresystemet kan forårsage dårlig kontakt mellem hovedmotoren og gearkassens indgangs- og udgangsaksler. Vibration af motor og kobling kan beskadige motorens hovedlejer og forårsage overdreven drejningsmoment. Samtidig vil en urimelig belastning af tilførselsmaterialet eller utilstrækkelig smeltning af materialet også medføre, at hovedmotormomentet bliver for højt.
Opløsning:
â ‘Kontroller og rengør regelmæssigt smøreoliesystemet, mål hovedmotorlejerne med et vibrationsmåleinstrument og et infrarødt måleinstrument, og lav et trendkort. Når trendværdien overskrides, skal du måle, om primærmotorens aktuelle tomgangsværdi eller effektværdi overstiger den specificerede værdi, og bedømme, om lejet skal udskiftes.
â‘¡ Kontroller regelmæssigt kontakten mellem primærmotorens udgangsaksel og gearkassens indgangsaksel. Forbindelsen skal kontrolleres efter den første opstart eller udskiftning af lejet i tre måneder.
â ‘¢ Elektriske testkontroller for at bestemme årsagen til rotorubalancen. Koblingen skal underkastes en vibrationshastighedstest. Når den overstiger den angivne værdi, skal den dynamiske balance justeres igen.
â ”£ Kontroller regelmæssigt cylinderens varme- og kølesystem for at sikre, at materialet opvarmes og smeltes jævnt. Når ekstruderen er tændt, hvis strømkurven og smeltetrykkurven for hovedmotoren stiger øjeblikkeligt, er tilførselshastigheden for tilførselssystemet øjeblikkeligt for stor, og tilførselshastigheden bør reduceres.

Gear failure of plastic pellet mill


Motorens hovedmoment er for lavt og årsagen til fejlen:

Fejl i forsyningssystemet fik tvillingeskruen til at køre tomgang, og motorens hovedmoment var for lavt.

Opløsning:
Kontroller, om additivsystemet eller tilførselssystemet er defekt, og rengør tilstopningen af ​​plastpillermaskinen.


Plastgranulator Årsager til svigt i friktionskobling:

Hovedmotorens startspænding er for lav; friktionskoblingens instrumentvindtryk er for højt, forskellen på friktionskoblingens hastighed er for stor

Opløsning:
â „Når hovedmotoren starter, skal du undgå spidsbelastninger og reducere forsyningsbelastningen. Minimumsintervallet for genstart er 30 minutter
â‘¡ Når hovedmotoren startes mere end to gange om sommeren, skal intervalltiden forlænges eller tvangsafkøling med en blæser.
â ”¢ Blæs med instrumentvind, og aftør støvet på overfladen af ​​friktionspladen og friktionspladen med en klud. Bekræft, om lufttrykværdien kan matche friktionsskiven med friktionspladen.


Årsager til svigt i sektionen med skrueprocesser i plastgranulatoren:

Smeltetrykket før og efter gasspjældet er for højt, maskinhovedets smeltetryk er for højt, smeltetrykket før og efter netveksleren er for stort, drivventilens rotationsfejl osv.

Opløsning:
Når ekstruderen er tændt, når hovedmotorens effektkurve og smeltetrykkurven øges, er forsyningssystemets forsyningsvolumen for stort, og forsyningsvolumenet bør reduceres.
For mere information om branchen, følgpakker.