Grundlæggende viden og hovedklassifikation af plastknuser

2023-07-11

Grundlæggende viden og hovedklassifikation afplastknuser
Plastkværn bruges til at makulere plastaffald og fabriksplastrester. Plastkværn bruges i vid udstrækning til genanvendelse af plastaffald og genanvendelse af fabriksrester. Motorkraften afplastknuserer mellem 3,5 og 150 kilowatt, og knivvalsens rotationshastighed er generelt mellem 150 og 500 o/min. Strukturen kan opdeles i tangential fodring og topfodring; knivrullen har forskellen på solid knivrulle og hul knivrulle

Hårdtplastknuser
1. ABS, PE, PP plader og andre plader knuses og genbruges.
2. Den unikt designede rektangulære fødeport til knusning af pladematerialer letter knusningen af ​​lange brædder og forbedrer arbejdseffektiviteten. Valgfri sugeventilator og materialeopbevaringstønde kan bruges til at danne et brætknusnings- og genbrugssystem, som kan give fuld spild til genbrugseffektiviteten.
3. Det forseglede leje bruges til at holde lejet godt kørende i lang tid; knivformens design er rimeligt, og produktet er jævnt granuleret; knivsædet er varmekrympeligt, og formdesignet er smukt og generøst.
Stærk plastik shredderr
1. Arkknivens struktur er mellem klokniven og den flade kniv, velegnet til at knuse plastprodukter som almindelige plader, rør, profiler, plader og emballagematerialer.
2. Den generelle plastkværn anvender forseglede lejer for at holde lejerne roterende godt i lang tid; knivformens design er rimeligt, og de legerede stålblade bruges til at gøre produktet jævnt granuleret; knivsædet er varmekrympeligt, og har bestået strenge balancetests. Smuk og generøs.
plastrørplastknuser
1. Den er velegnet til at knuse alle slags små og mellemstore plastikrør, såsom PE, PVC-rør, siliciumkernerør og andre rør til knusning og genbrug.
2. Den unikt designede cirkulære rørtilførselsport til knusning af rørmaterialer letter knusningen af ​​lange rørmaterialer og forbedrer arbejdseffektiviteten. Den valgfri sugeventilator og lagertank kan danne et rørknusnings- og genbrugssystem, som kan give fuld spild til genbrugseffektiviteten.