Forholdsregler efter start af plastknuseren

2021-08-13

1. Denplastknuserog strømenheden skal installeres solidt. Hvisplastknuserhar brug for langsigtet fast drift, den skal fastgøres på cementfundamentet; hvis plastknuseren har brug for mobil drift, skal enheden installeres på bunden af ​​vinkeljern, og sørg for, at kraftmotoren (dieselmotor eller elmotor) og plastik Knuserens remskiveriller er i samme rotationsplan.

2. Efterplastknuserer monteret, skal du kontrollere fastgørelsen af ​​hver del af fastgørelseselementerne, og stram dem, hvis de er løse. Kontroller samtidig, om båndspændingen er passende.

3. Før du starter plastknuseren, skal du dreje rotoren med hånden for at kontrollere, om kløerne, hamrene og rotoren er fleksible og pålidelige, om der er nogen kollision i knusekammeret, og om rotorens rotationsretning er i overensstemmelse med retningen angivet af maskinens pil. Om plastknuseren er godt smurt.

4. Skift ikke remskiven tilfældigt, hvis hastigheden er for høj til at forårsage en eksplosion i knusekammeret, eller hastigheden er for lav til at påvirke knuserens arbejdseffektivitet.

5. Efterplastknuserer startet, skal den holdes i tomgang i 2 til 3 minutter, og der er ikke noget unormalt fænomen før fodring.

6. Vær opmærksom på betjeningen afplastknuserhele tiden under arbejdet. For det første fodres jævnt for at forhindre blokering af knusekammeret; for det andet skal du ikke overanstrenge dig i lang tid. Hvis der er vibrationer, støj, for høj temperatur på lejerne og maskinlegemet eller sprøjtematerialer, skal maskinen straks lukkes ned til inspektion, og arbejdet kan fortsættes efter fejlfinding.